Ungdom

Sæson 2024-2025

Mandage kl. 16.30-18.00 i Hal A: Træning for letøvede og øvede. Holdet er for både dig, der har spillet 1-2 år, og dig, der har spillet længere tid. Du har mod på at komme med ud og spille holdkampe og deltage i stævner. Trænerne vil sørge for, at der er udfordringer for alle!
Trænere: Jesper Bille og Daniel Koefoed Pedersen-Drejer.
Startdato: Mandag d. 12. august

Onsdage kl. 15.30-17.00 i Hal A: Træning for nybegyndere. Holdet er både for dig, der aldrig har prøvet det før, og for dig der har spillet et par år, men endnu ikke har lyst til at komme ud og spille kamp. Der bliver dog mulighed for at deltage i begynderstævner. Som udgangspunkt er holdet for børn i skolealderen, men tal med trænerne, hvis du har et yngre barn, der gerne vil prøve.
Træner: Marlene Mortensen og Vibeke Antonsen
Startdato: Onsdag d. 28. august

Torsdage kl. 18.00-19.30 i Hal B: Træning for øvede spillere. Holdet er for dig, der gerne vil bruge mere tid på at blive endnu bedre til badminton, og allerede deltager på mandagsholdet. Holdet starter op efter efterårsferien. Trænerne skiftes til at tage sig af træningen.
Trænere: Tina Kimer, Vibeke Antonsen, Jesper Bille, Daniel Koefoed Pedersen-Drejer
Startdato: Efter efterårsferien

Trænerne har ansvar for holdene, som angivet ovenfor, men det kan ske, at de afløser for hinanden. Det er heller ikke altid, at begge trænere har mulighed for at være tilstede.
Som udgangspunkt henstiller vi til at forældrene ikke er til stede i hallen under træningen. Har dit barn et særligt behov, som der skal tages hensyn til, så tal med trænerne om det.


Holdturnering
I SaBTK tilmelder vi hold til ungdomsturneringen på Lolland-Falster. Til hvert hold er tilknyttet en træner, og der findes en holdleder blandt forældrene. Vi bestræber os på at tilmelde hold i alle rækker og vi samarbejder gerne med andre badmintonklubber for at få det til at lykkes. Sidste år havde vi et samarbejde med Rødby og Idestrup Badmintonklubber omkring hold i U13 og U15 rækken. Når man ved sæsonstart har sagt ja til at deltage på et hold, er det vigtigt at notere kampdagene ned og og møde op til kampene.

Kontaktnumre til trænere og holdledere Her 

Stævner

Klubben betaler for deltagelse i ca. to individuelle stævner pr. spiller i løbet af sæsonen. Der vil løbende blive sendt invitationer ud til stævner både for begyndere og øvede spillere, ligesom invitationer også vil blive lagt op på vores Facebookside SaBTK Ungdom. Man er selvfølgelig velkommen til at deltage i flere stævner, men så er det for egen regning. Vær opmærksom på at spillere (forældre) selv sørger for transport og tilstedeværelse i hallen til individuelle stævner.