Ungdom

Træningstider sæson 2020-2021 ( midt august – marts):

Mandag kl. 16.00-17.00 i hal A: Letøvede ungdomsspillere
Dette hold er for dig, der har spillet badminton i et par år og har brug for lidt flere udfordringer end begynderholdet kan give dig. Der bliver mulighed for deltage i stævner og evt. kampe.
Trænere: Lasse Packert Nygaard og Christian Wael.
Træningsstart: 17. august

Mandag kl. 17.00-18.00 i Hal A: Øvede ungdomsspillere
På dette hold spiller de ungdomsspillere, der har en del erfaring og gerne vil med ud at spille kamp. Der bliver tilmeldt hold til ungdomsturneringen, og der bliver mulighed for at deltage i stævner. 
Trænere: Jesper Bille og Christian Wael
Træningsstart: 17. august

Onsdag kl. 16.00-17.00 i hal A: Begyndere
Er du nybegynder eller har spillet et enkelt år eller to, så er dette holdet for dig. Vi træner grundlæggende slag og teknikker og der er også plads til leg. Der bliver mulighed for at deltage i begynderstævner.
Træner: Marlene Mortensen. Hjælpetræner: Clara Søby
Træningsstart: 19. august
 

Fredag kl. 16.00-17.30 i hal B: Talenttræning
For dem der gerne vil lidt mere med deres badminton. For alle de øvede ungdomsspillere i SaBTK.
Trænere: Lars Justesen, Martin Skaaning og Christian Wael
Træningsstart: 4. september.

Trænerne har et fælles ansvar for de enkelte hold, men vil ofte skiftes til at varetage træningen. Det kan også forekomme, at man som træner afløser på et andet hold.

Som ungdomsspiller hører man til på et af holdene. På grund af coronarestriktioner træner man i år kun på et ungdomshold; begynder, letøvet eller øvet. På fredagsholdet kan alle letøvede og øvede spillere deltage. Ligeledes skal vi bede om, at kun spillere, trænere og klubrepræsentanter opholder sig i hallen under træningen. Børnene bedes så vidt muligt møde omklædte og tage direkte hjem efter træning.

Er du U17 eller U19 spiller har du mulighed for at deltage i seniortræningen vederlagsfrit. – Det koster kun boldpengene. Trænerne vurderer, hvilket hold man passer bedst ind på. Max antal deltagere pr. hold: 20. Når kontingentet er betalt er man sikret en plads på holdet.

Klubmesterskab:
I 2020 fik vi desværre ikke kåret en klubmester, da vi på grund af corona-epidemien måtte afbryde sæsonen et par uger før tid.
 

Holdturnering
I SaBTK tilmelder vi hold til ungdomsturneringen på Lolland-Falster. Tilmeldingsfristen er som regel i første halvdel af september. Derfor at det vigtigt at møde op til træning fra start og give til kende, om man ønsker at deltage på hold i holdturneringen. Hvert hold får tilknyttet en træner, og der findes en holdleder blandt forældrene.

Kontaktnumre til trænere og holdledere Her 

Stævner

Klubben betaler for deltagelse i to stævner pr. spiller i løbet af sæsonen. Der vil løbende blive sendt invitationer ud til stævner både for begyndere og øvede spillere, ligesom invitationer også vil blive lagt op på vores Facebookside SaBTK Ungdom. Man er selvfølgelig velkommen til at deltage i flere stævner, men så er det for egen regning. Vær opmærksom på at spillere (forældre) selv sørger for transport og tilstedeværelse i hallen til stævner.