Ungdom

Sæson 2021-2022

Mandage kl. 16.30-18.00 i Hal A: Træning for letøvede og øvede. Holdet er for både dig, der har spillet 1-2 år, og dig der har spillet længere tid. Du har mod på at komme med ud og spille holdkampe og deltage i stævner. Trænerne vil sørge for, at der er udfordringer for alle!
Trænere: Jesper Bille, Lasse Packert Nygaard og Christian Wael.
Startdato: Mandag d. 16. august

Onsdage kl. 15.30-17.00 i Hal A: Træning for nybegyndere. Holdet er både for dig, der aldrig har prøvet det før, og for dig der har spillet et par år, men endnu ikke har lyst til at komme ud og spille kamp. Der bliver dog mulighed for at deltage i begynderstævner.
Træner: Marlene Mortensen
Startdato: Onsdag d. 18. august

Fredage kl. 16.00-17.30 i Hal B: Træning for øvede spillere. Holdet er for dig, der gerne vil bruge mere tid på at blive endnu bedre til badminton, og allerede deltager på mandagsholdet.
Træner: Lars Justesen
Startdato: Fredag d. 3. september

Trænerne har ansvar for holdene, som angivet ovenfor, men det kan ske, at de afløser for hinanden.


Holdturnering
I SaBTK tilmelder vi hold til ungdomsturneringen på Lolland-Falster. I år har vi tilmeldt hold i både U11, U13, U15 og U17/U19. U11 og U13 holdene er dog tilmeldt i et samarbejde med Idestrup Badmintonklub, da vi ikke selv har spillere nok til at stille et hold. Til hvert hold er tilknyttet en træner, og der findes en holdleder blandt forældrene.

Kontaktnumre til trænere og holdledere Her 

Stævner

Klubben betaler for deltagelse i to stævner pr. spiller i løbet af sæsonen. Der vil løbende blive sendt invitationer ud til stævner både for begyndere og øvede spillere, ligesom invitationer også vil blive lagt op på vores Facebookside SaBTK Ungdom. Man er selvfølgelig velkommen til at deltage i flere stævner, men så er det for egen regning. Vær opmærksom på at spillere (forældre) selv sørger for transport og tilstedeværelse i hallen til stævner.