Ungdom

Træningstider sæson 2019-2020 (september-marts):

Mandag kl. 16.00-18.00 i hal A: Let øvede og øvede ungdomsspillere
På dette hold samler vi både de ungdomsspillere, der har spillet badminton i en del år og dem der har lidt mindre erfaring.  Der bliver tilmeldt hold til ungdomsturneringen, og der bliver mulighed for at deltage i stævner.
Trænere: Jesper Bille, Michael Liljeborg og Christian Wael. Spillende hjælpetræner: Jamie Poulenard
Træningsstart: 19. august
 

Onsdag kl. 16.00-17.00 i hal A: Begyndere
Er du nybegynder eller har spillet et enkelt år eller to, så er dette holdet for dig. Der bliver mulighed for at deltage i begynderstævner. De letøvede har også mulighed for at være med her.
Træner: Marlene Mortensen, hjælpetrænere: Sissa Ingemansson og Jamie Poulenard
Træningsstart: 21. august
 

Torsdag kl. 18.00-19.00 i Hal B: MiniTon. Obs!!: Holdet er aflyst pga. manglende interesse
MiniTon er badmintontræning med masser af leg og motorik. Børn fra 4-8 år og deres forældre/bedsteforældre træner sammen.
Træningsstart: torsdag d. 26. september

Fredag kl. 16.00-17.30 i hal B: Talenttræning
For dem der gerne vil lidt mere med deres badminton. For alle de øvede ungdomsspillere i SaBTK.
Trænere: Michael Liljeborg, Christian Wael
Træningsstart: 6. september.

Trænerne har et fælles ansvar for de enkelte hold, men vil ofte skiftes til at varetage træningen. Det kan også forekomme, at man som træner afløser på et andet hold.

Som udgangspunkt kan man som spiller kun deltage på et hold. Hvis der er plads, kan man godt træne med på et andet hold. Trænerne vurderer, hvilket hold man passer bedst ind på. Max antal deltagere pr. hold: 20.

Klubmestre 2019 blev:

U17/U19 DS: Natasha Jensen
U17/U19 HS: Michael Liljeborg
U15 HS: Jamie Poulenard
U13 DS: Freja Ptak
U13 HS: Daniel Jensen
U11 HS: Magnus Lindhardt
 

Der er i år tilmeldt hold til ungdomsturneringen på Lolland Falster i U15 og U13. De ældste ungdomsspillere får mulighed for at spille med på vores Serie 3 hold. Hvert hold får tilknyttet en træner, og der findes en holdleder blandt forældrene.

Kontaktnumre til trænere og holdledere Her 

Stævner

Klubben betaler for deltagelse i to stævner pr. spiller i løbet af sæsonen. Der vil løbende blive sendt invitationer ud til stævner både for begyndere og øvede spillere, ligesom invitationer også vil blive lagt op på vores Facebookside SaBTK Ungdom. Man er selvfølgelig velkommen til at deltage i flere stævner, men så er det for egen regning. Vær opmærksom på at spillere (forældre) selv sørger for transport og tilstedeværelse i hallen til stævner.