Ungdom

Sæson 2022-2023

Mandage kl. 16.30-18.00 i Hal A: Træning for letøvede og øvede. Holdet er for både dig, der har spillet 1-2 år, og dig der har spillet længere tid. Du har mod på at komme med ud og spille holdkampe og deltage i stævner. Trænerne vil sørge for, at der er udfordringer for alle!
Trænere: Jesper Bille og Lasse Packert Nygaard.
Startdato: Mandag d. 15. august

Onsdage kl. 15.30-17.00 i Hal A: Træning for nybegyndere. Holdet er både for dig, der aldrig har prøvet det før, og for dig der har spillet et par år, men endnu ikke har lyst til at komme ud og spille kamp. Der bliver dog mulighed for at deltage i begynderstævner.
Træner: Marlene Mortensen og Vibeke Antonsen
Startdato: Onsdag d. 17. august

Fredage kl. 16.00-17.30 i Hal B: Træning for øvede spillere. Holdet er for dig, der gerne vil bruge mere tid på at blive endnu bedre til badminton, og allerede deltager på mandagsholdet. Holdet starter først op efter efterårsferien
Trænere: Lars Justesen og Tina Kimer
Startdato: Fredag d. 28. oktober

Trænerne har ansvar for holdene, som angivet ovenfor, men det kan ske, at de afløser for hinanden.


Holdturnering
I SaBTK tilmelder vi hold til ungdomsturneringen på Lolland-Falster. Til hvert hold er tilknyttet en træner, og der findes en holdleder blandt forældrene. Vi håber på at kunne tilmelde hold i alle aldersgrupper, og hvis det ikke kan lade sig gøre, så er vi åbne overfor et samarbejde med andre klubber.

Kontaktnumre til trænere og holdledere Her 

Stævner

Klubben betaler for deltagelse i to stævner pr. spiller i løbet af sæsonen. Der vil løbende blive sendt invitationer ud til stævner både for begyndere og øvede spillere, ligesom invitationer også vil blive lagt op på vores Facebookside SaBTK Ungdom. Man er selvfølgelig velkommen til at deltage i flere stævner, men så er det for egen regning. Vær opmærksom på at spillere (forældre) selv sørger for transport og tilstedeværelse i hallen til stævner.